10 pași pentru a deveni o femeie plină de încredere în sine

54,00 lei

Category:

Description

Încrederea în sine este o calitate esenţială pentru a avea o viaţa împlinitoare, însă, din nefericire, majoritatea ne confruntăm cu carenţe mari la acest nivel.

Încrederea în sine nu este nici tupeu, nici îngâmfare, nici atitudinea penibilă că ţi se cuvine orice, nici infatuare, ci este acea „putere” care vine din conştientizarea tuturor comorilor care există în noi, din iubirea de sine, respectul faţă de noi înşine şi, nu în ultimul rând, din credinţa în Dumnezeu. Dacă crezi că încrederea ta depinde de felul cum arăţi, de cât eşti de frumoasă, inteligentă sau plină de alte calităţi, te înşeli. Poţi vedea chiar în jurul tău femei deosebit de frumoase şi de înzestrate dar care, paradoxal, nu au încredere în ele însele, precum şi femei care aparent au foarte puţine înzestrări și totuşi debordează de încredere în sine.

La baza tuturor marilor succese, indiferent de domeniu, s-a aflat întotdeauna o încredere deplină în sine. Ştii ce te deosebeşte pe tine de toţi aceia care au reuşit? Potenţial, absolut nimic.

De multe ori poate te-ai păcălit spunându-ţi că nu ai timpul necesar pentru a-l învesti în dezvoltarea încrederii în sine, fiind mereu bombardată de numeroase alte lucruri aparent mai stringente: copii, familie, job etc. Însă timpul şi energia învestite în cultivarea încrederii în sine sunt direcţionate implicit și în îmbunătăţirea calităţii vieţii tale în general. Este ca şi cum ai spune: „Nu am timp să îmi fac viaţa fericită şi împlinitoare!” Nu contează vârsta, statutul social, eşecurile cu care te-ai confruntat până în prezent, aspectul fizic, intelectul etc; niciodată nu este prea târziu să îţi dezvolţi încrederea în sine şi să începi să îţi valorifici potenţialul extraordinar cu care eşti cu siguranţa înzestrată.

Pe parcursul acestei cărţi te vei familiariza cu diferite concepte, sfaturi, relatări şi exerciţii care au menirea de a-ţi revela complexitatea noţiunii de încredere în sine şi care de asemenea te vor ajuta să o trezeşti şi să o dezvoIţi şi în fiinţa ta.

Dă la o parte vălul iluzoriu al neputinţei şi nevoia constantă de a primi aprobări din partea celorlalţi pentru a-ţi urma visurile şi descoperă că ascunzi în tine resurse nelimitate care te pot ajuta să trăieşti viaţa pe care ţi-o doreşti şi pe care o meriţi.

 

Autor: Julia Kolozsvari

Nr. pagini: 208
Format: 13cm x 20cm
ISBN: 978-606-92374-1-0
Preț: 20 lei

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “10 pași pentru a deveni o femeie plină de încredere în sine”

Your email address will not be published.