YOGA Fit pentru femei | tonus, sănătate, echilibru și kg în minus :)

Acest concept este un cadou pentru femeile moderne care doresc să își remodeleze trupul , să-și tonifice musculatura, să ardă depozitele nedorite de țesut adipos în timp ce se bucură de efectele minunate ale tehnicilor Hatha Yoga asupra sănătății trupului și a echilibrului interior.

Ești familiarizată cu efectele extraordinare de tonifiere, flexibilitate, vitalitate, metabolism crescut, scădere în greutate, rezistență mărită, pe care tehnicile Hatha Yoga le au asupra trupului tău?
Yoga este binecunoscută, de regulă, pentru îmbunătățirea stării de sănătate, a flexibilității, amplificarea atenției și a puterii de concentrare, echilibru interior, reducerea stresului și spiritualitate.
Puțini știu, însă, că anumite secrete și tehnici Hatha Yoga, practicate corect, pot avea efecte surprinzător de rapide asupra armonizării trupului în timp ce te poți bucura de toate celelalte aspecte minunate ale practicii.
Îți spun de la femeie la femeie că vei fi uimită să obții un trup din ce în ce mai armonios, forță, tonus și vitalitate.
Nu vreau să te mint, vom lucra intens pentru aceasta, dar vom avea grijă să ne relaxăm și să avem grijă de noi.

Investește puțin din timpul tău în acest concept și vei vedea că te vei simți mult mai bine atât fizic cât și interior.

În plus, vom avea invitați speciali care ne vor vorbi despre diete și alimentația sănătoasă în funcție de tipul nostru constituțional ayurvedic, despre cum să ne motivăm și multe altele.

Primul modul va include 5 ședințe ( 21.11, 26.11, 28.11, 3.12 și 5.12) a câte 1 oră 30 fiecare, la care se adaugă întâlnirile bonus cu invitații speciali.

Formular de înscriere:

Julia Kolozsvari

Aceasta este o perioadă foarte emoționantă a vieții mele, deoarece simt că aproape tot ceea ce am urmat ca pregătire și tot ceea ce am făcut până în prezent, într-un fel sau altul, m-a condus aici: la împlinirea proiectului meu de suflet, deschiderea centrului de dezvoltare personală și spirituală Women’s Self Awakening.

Practic yoga de la 15 ani, ani demult uitați în care, într-un orașel mic de provincie, yoga era privită de mulți cu ochi critici și răutăcioși. Având, însă, susținerea familiei mele, am continuat yoga nu doar ca practică ci ca stil de viață și iată-mă acum, dupa 20 de ani, practicând yoga cu aceeași bucurie, predând și formând instructori.

Am urmat facultatea de Geografie a turismului, un masterat în sexologie și multe cursuri de formare ca instructor și profesor de yoga.

Am locuit mulți ani în străinătate unde am pus bazele unui alt centru de yoga, însă sufletul mi-a spus să fac același lucru și chiar mai mult acasă.

Poate două dintre cele mai importante lecții de viață pe care mi le-a dăruit practica yoga este convingerea că viața, oricât de dificilă ar fi în unele momente, lucrează mereu în beneficiul nostru și abilitatea de a le zâmbi și norilor.

Prin toate cărțile pe care le-am scris și prin toate evenimentele pe care le-am organizat, mi-am dorit doar să împărtășesc convingerile, aspirațiile și experiența mea cu speranța de a ajuta. Și am descoperit câ învățându-i și ajutându-i pe alții, am învățat și m-am ajutat imens pe mine însămi.

All Events