EDIȚIA 1

4 iunie 2022

SĂNĂTATE 100%

Dragii noștri,
vă invităm la un eveniment bogat și complex dedicat vindecării trupești, psiho-emoționale, mentale și spirituale cu ajutorul unor metode holistice și 100% naturale.
Programul acestui eveniment este complex și variat. Puteți participa la toate întâlnirile sau, selectiv, la unele dintre ele.

9:00-10:30

YOGA TERAPEUTICĂ
cu dr. Alexandru Munteanu

Sunt dr. Alexandru Munteanu – chirurg, psihoterapeut și instructor de Hatha Yoga. Yoga mi-a întregit știința și cunoașterea ființei umane, aducându-mi atât aspectele subtile și spirituale, cât și completând în mod unificator aspectele medicale, fizice și psihologice într-un mod armonios și incontestabil valid.

În acest mic curs de yoga terapeutică, vom conștientiza împreună relația pe care o avem cu trupul nostru și modul său de funcționare, cu gândurile și emoțiile și nu în ultimul rând cu sinele nostru. Vom practica posturi fizice, tehnici de concentrare și mindfulness, controlul respirației și meditație – toate acestea în scopul de a preveni, ameliora și/sau vindeca eventuale suferințe fizice, psihice sau spirituale.

10:45-11:45

SĂNĂTATE PRIN RESPONSABILIZARE, CUNOAȘTERE ȘI AUTOCUNOAȘTERE
cu Alexandru Mihaela și Alina Petrache

Alexandru Mihaela îmbină cunoașterea științifică obținută în formarea ei ca psiholog cu dorința de a vedea cât mai mulți oameni sănătoși care trăiesc o viață fericită, plină de energie și cât mai mulți oameni conștienți de propriile gânduri și emoții, în fiecare clipă a vieții lor. Ea este trainer NMG și facilitator Recall Healing, îmbinând aceste cunoștințe cu aromaterapia.
Scopul ei este să ofere acces la informaţie, deoarece cunoașterea este necesară pentru a face alegeri conştiente. Pentru că atâta timp cât ne cunoaştem propriul corp, propriile gânduri şi emoţii, putem face alegerile potrivite.
Informația corectă înseamnă putere şi responsabilitate. Cu cât mai mulţi dintre noi îşi recapătă puterea şi devin responsabili pentru ei, cu atât mai sănătos va fi mediul social în care vom trăi noi şi copiii noștri. Doar persoanele dezinformate pot fi manipulate. O persoană informată va ști întotdeauna că decizia îi aparține.

Alina Petrache îmbină cunoașterea științifică obținută în cariera ei de farmacist și cercetător în biologie moleculară, biothehnologie celulară, biochimie, proteomică și homeopatie, cu pasiunea pentru descoperirea arhetipurilor, mentale și emoționale pentru a crea programe de terapie și coaching care să faciliteze transformări spectaculoase, spații de vindecare și transformare radicală.
Scopul ei este să aducă Alchimie și Armonie în orice proces, gând, cuvânt sau acțiune. Alina folosește mai multe sisteme (I ching, human design, cheile genelor, astrologie maya, astrologie chineza, feng shui, qimen, arhetipurile din tarot, arhetipurile lui Jung, eneagrama, kabala, codexul dragonului și astrologie clasică) pentru a înțelege arhetipurile mentale și emotionale. Fiecare sistem oferă un unghi care te ajută să îți construiești o imagine holografică a arhetipului tău.

12:00-12:30

REDEFINIM VITALITATEA! IMPORTANȚA VITALITĂȚII ÎN PROCESUL VINDECĂRII. ELEMENTELE VITALITĂȚII PE CELE 7 NIVELE ALE FIINȚEI, ȘI MODALITĂȚI SIMPLE DE A O MENȚINE SAU DE A O RECUPERA.
cu dr. Nadia Todericiu

Sunt Nadia Todericiu, medic primar medicină de familie, competență în apiterapie, fitoterapie și aromaterapie. Conduc de 5 ani Centrul Transilvan de vindecare naturală din Cluj. Studiez Ayurveda și sunt lector Ayurveda în cadrul AMN Romania.
Ce este, de fapt, vitalitatea? Cum o măsurăm? Ce semne are scăderea ei?
Stari de oboseală, răceli frecvente, indigestii, dureri de cap, tulburări de vedere, iritabilitate, stări de tristețe sau anxietate sunt manifestări din ce în ce mai comune oamenilor “sănătoși”. În medicina tradițională aceste semne sunt considerate precursorii bolilor. Cu cât vitalitatea noastră este mai bună, cu atât menținerea sanătății sau recuperarea din boală este mai facilă.

12:40-13:10

VINDECARE PRIN ACUPUNCTURĂ
cu dr. Diana Dejica-Popa

Sunt Diana Dejica-Popa, absolvent al Facultății de medicină și farmacie Cluj, cu studii de medicină traditională chineză – acupunctură – la Univ. din Shanghai și peste 20 de ani de experiență în domeniu.
Conform medicinii tradiționale chineze, corpul uman este străbătut de canale energetice, care trebuie să fie în armonie pentru a avea o stare de sănătate optimă. Când această armonie dispare, apare boala. Prin acupunctură se poate echilibra fluxul energetic și iniția astfel autovindecarea.

13:10-14:00 Pauză de prânz

14:00-15:00

VINDECARE PRIN ȘAMANISM, CHIRURGIE ENERGETICĂ, THETA HEALING, REIKI, QUANTUN TOUCH
cu Gyorgy Jakab (Gyuri)

Fost om normal iar amu, in sfărșit, ciudat.

Voi atinge urmatoarele subiecte: Reiki tradițional (USUI), Karuna Reiki, Theta healing, Quantun touch, Samanism, Ramtha, Chirurgie energetică și ce-am mai furat de ici – colo.

Funcționez și pe ideea de interactiv.

15:15-16:15

VINDECARE PRIN TERAPIA SU JOK
cu Karmen Magda Ajtai

 

Sunt Karmen Magda Ajtai și din adolescență am fost atrasă de metode de menținere a sănătății și de prevenire a îmblnăvirii. Am început prin a practica yoga, singură dintr-o carte, și am continuat cu Metoda Silva, Reiki, Karuna Reiki.

Din 2015 sunt practician Facelifting energetic și Access Bars.
Din 2019 sunt Facilitator Access Bars, facilitând învățarea acestei metode care ne permite accesarea conștienței.
Din 2015 practic minunatul masaj Raindrop, cu uleiuri esențiale, și din 2021 magicul Masaj al celor 5 continente.
Din 2014 practic Sam Won Gong și Sam Won Dong, care este partea de exerciții, meditație prin mișcare a terapiei Su Jok.
În prezent, particip la primul curs de lectori Sam Won Gong și din luna iunie urmează să îl predau la rândul meu.

Terapia Su Jok este un mod de a-ți dezvolta  conștiința atât când ești pacient, cât și când studiezi sau practici ca și terapeut.
Su Jok este o terapie holistică, naturală, sigură, ușor de aplicat, pentru menținerea stării originare de sănatate cât și de vindecare.
Aceasta acoperă nu numai aspectul de vindecare a bolii, dar oferă, de asemeni, un mod foarte clar și științific de a trăi o viață sănătoasă și zâmbitoare, astfel încât se poate considera ca fiind “știința vieții”.

Terapia Su Jok este inițiată de profesorul Park Jae Woo, un om de știință sud-coreean, care a dezvoltat și sistematizat metoda prin care Su (mână) și Jok (picioare) prezintă asemănări corespunzătoare organismului uman. Este, de fapt, interesant de știut că, folosind diferitele abordări terapeutice și prin utilizarea de Micro magneți, Micro Ace, semințe naturale  și alte “instrumente”, pe care le găsim cu ușurință oriunde în jurul nostru, se poate obține o eliberare instantanee și rapidă pentru problemele de sănătate.

Un mod de integrare a terapiei este și practicarea Sam Won Gong, prin care se obține:

 • O stare de armonie absolută, de perfecțiune, în care conștiința se dezvoltă complet, atingând ultimul stadiu al perfecțiunii sinelui și al realizării Zâmbetului Originar  – esența fundamentală a lumii.
 • Se practică prin mișcări simple, grațioase, ritmice și armonioase, pentru a realiza unitatea corp-minte-suflet-viață

Beneficiile practicării sunt:

 • Eliberarea de stres prin mișcări simple;
 • Menținerea sănătății, flexibilității corpului și controlul greutății;
 • Controlul energiilor prin conștiință.

Așa că haideți să învățăm cum să ne menținem sănătatea și cum să ne vindecăm printr-un mod simplu și eficient – Calea Su Jok.

16:30-17:30

VINDECARE ȘI ARMONIE PRIN QIGONG
cu Anca Danilă

Sunt Anca Danilă, instructor în cadrul școlii de Qigong a Maestrului Cezar Culda; terapeut holistic (terapie cranio-sacrală și alte terapii complementare), consilier dezvoltare personală.

Voi aborda aspecte legate de Qigong ca practică holistică, terapeutică și de cunoaștere interioară, de transformare interioară.
Vom practica împreună forme de Qigong dinamic și tehnici meditative.
O practică susținută, realizată zilnic, poate conduce la o bună stare de sănătate, la descoperirea liniștii și fericirii de a fi, la descoperirea naturii noastre adevărate.

17:45-18:45

GESTIONAREA STRESULUI PRIN AROMATERAPIE SI PRESOPUNCTURĂ
SEMINAR PRACTIC
cu Monica Meseșan

Monica Mesesan combină in practica ei terapeutică kinetoterapia, diverse forme de masaj si medicina manuală cu aromaterapia.
Monica este, in primul rand, un practician al medicinei naturiste așa că întâlnirea cu ea este menită să-ți ofere un instrument tămăduitor concret.
Vei învăța despre știința mirosului și cum poate acesta să ne influențeze starea de spirit.
Vei învăța cum să alegi și să folosești în siguranță cateva uleiuri esențiale cu efect liniștitor.
La final vom face un exercițiu practic în care vom combina aromaterapia cu puncte de presopunctură cunoscute pentru efectul lor anxiolitic.

Participarea în cadrul acestui eveniment se realizează pe bază de donație Asociației Self Awakening, organizatoarea acestui eveniment.
Donația recomandată este de 80 lei pentru întregul eveniment și de 30 lei per conferință/workshop.
Prețul include diferite snack-uri, apă și ceai; nu include masa de prânz.
Rezervarea locului se face prin completarea formularului de mai jos și achitarea donației recomandate.
Notă: Clasa de YOGA TERAPEUTICĂ se poate organiza pentru un număr de maxim 9 persoane. Rezervarea locului se face în ordinea înscrierii. Ceilalți participanți (care nu au loc în sală la această ședință de yoga), beneficiază de același curs gratuit, marți, 7 iunie de la 20:00-22:00.
Pentru celelalte prezentări, numărul maxim de participanți este de 20.

  Odată trimis formularul de înscriere, vei primi un email de confirmare, care va include detaliile necesare efectuării donației în contul Asociației Self Awakening. Te rugăm să verifici și în SPAM în cazul în care nu primiți email-ul în casuța INBOX.
  Donația nu este returnabilă, dar poate participa altcineva în locul tău.
  Pentru mai multe detalii vă rugăm contactați-ne: 0732233377
  Evenimentul va avea loc la sediul Self Awakening, strada Callatis 27.

   

   

   

  Sponsori