„Când mă gândesc la cursul de yoga împreuna cu Julia mă surprind zâmbind cu toată inima plină de recunoștiință, bucurie si liniște.

A fost un curs intens, o experiență unică în care am simțit din plin pasiunea, iubirea, armonia, ințelegerea profundă, conexiunea, motivația, dedicarea, compasiunea si autocompasiunea.

Prin practicile, tehnicile învățate si explicate cu multă rabdare, yoga a devenit pentru mine un nou stil de viață si reprezintă piesa de puzzle care mi-a întregit ființa.

Este o experiență unică, profund transformatoare cu ajutorul careia am descoperit forma de libertate pe care am căutat-o mult timp în locuri gresite.”

Cristina Maria Cucu

„Mă simt onorată ca am participat la acest curs și sunt entuziastmată de noul inceput. Cursul, a fost intens, am aplicat si practicat de la primele ore si totul a decurs armonios intalnirile noastre fiind cel putin fantastice, pline de dăruire de sine , înțelegere  revelații și umor.

Materia este structurată, perfect iar instructorul nostru, ne-a ghidat si ajutat foarte mult cu experiența personală, ne-a transmis mult mai mult decat înțelegerea unei materii..ne-a transmis un nou început, o cale catre cunoaștere de sine.

Aceasta fiind exact ce-mi doream  din pasiunea mea de o viață, am modelat instructor impreuna.

Multumesc !”

Andreea Maria Țuțuianu

„Privesc Cerul. Au dispărut norii. Razele Soarelui pătrund pădurea și iluminează tot ceea ce este Viu. În această lumină totul capătă sens și semnificație.  

Cursul de formare a instructorilor de yoga este această lumină-energie ce oferă direcția, evoluția și beatitudinea inimii, precum și mulțumirea plină de o recunoștință profundă a sufletului.”

Kilyen Eva

„Cursul de yoga predat de Julia m-a ajutat să dobândesc mijloacele practice (asana) de a îmi îmbunătăți atât starea de sănătate cât și starea psihică și spirituală.

Lecțiile sunt foarte clare și bine organizate. La  fiecare postură corporala am învățat atât execuția cat și efectele la nivel fizic și psihic.

La sfârșitul fiecărei lecții am primit cursul tipărit și astfel am posibilitatea de a continua practica și singură acasă.

Mulțumesc pentru tot,

Namaste 🙏”

Gabriela Bontea

„Bună, numele meu este Roxana Voivod am terminat cursurile de instructor yoga la centrul self awakening din Cluj Napoca fiind sub ghidare Julie Kolozsvari căruia ii mulțumesc pentru răbdarea cu care a venit înzestrată la clasele de curs și seriozitatea de care a dat dovada, astfel încât ma ajutat să-mi dezvolt desciplina de care aveam nevoie.

Un curs complet și complex pe toate nivelurile, asta a însemnat pentru mine cursul de instructor yoga.

Recomand cu drag persoanelor interesate de dezvoltare personală, viitori instructori, terapeuți care vor să înțeleagă conexiunea minte – trup – suflet.

Multumesc!”

Roxana Voivod

„Cursul acesta mi-a schimbat viața, cel mai important și de impact a fost instructoarea Julia. 

Este esențial sa fii prezent in ceea ce faci, la acest curs așa a fost.”

Viorica Suciu

„Pentru mine cursul de instructori de yoga a fost o oportunitate de a mă redescoperii intr-un mod autentic. Prin practicarea corectă, atentă si perseverentă a practicilor yoghine, am invațat și continui să învăț, să am control asupra propriei mele vieți și să ii dau direcția dorită. Prin toate aceste tehnici avem șansa să fim mai mult decat am fost ieri. Si astfel putem decide cine vom fii mâine.

Ca instructor de yoga, am o altă direcție si o altă perspectivă asupra vieții. Recomand acest curs cu toată încrederea și îi mulțumesc Juliei pentru tot.”

Carmen Emilia Suciu

„Sunt recunoscător pentru acest curs de instructori și îl recomand din toată inima. Julia a dat dovadă de rabdare, profunzime si profesionalism. Metodele si practicile yoghine predate la acest curs și aplicate apoi în viața mea de zi cu zi, m-au ajutat sa fiu mai focalizat și mai prezent în tot ceea ce fac si mi-au crescut încrederea în mine.”

Lucian Virtic

„Pentru mine, cursul de instructori de yoga nu a însemnat doar un alt curs de formare profesională adăugat palmaresului de cursuri, ci a fost o experiență revelatoare și transformatoare ce mi-a deschis noi orizonturi spre o mai vastă înțelegere a tot ceea ce mă înconjoară și mai ales a sinelui meu.

Julia m-a ajutat să realizez posturi perfecte și să îmi depășesc limitele în aspect fizic, însă, mai presus de asta, ea este un adevărat ghid spiritual care, cu măiestrie și multă candoare, mi-a călăuzit pașii în această călătorie a descoperirii sinelui în multitudinea aspectelor sale.”

Laura Balca

„Recomand acest curs cu toată încrederea!”

Alexandru Munteanu

„Cursul de instructori cu Julia a fost o calătorie intensă și profundă spre interiorul ființei mele, ce mi-a adus transformări uriașe și ireversibile la nivel de suflet. A fost o experiență unică si frumoasă , ce m-a învățat să trăiesc viața într-un mod conștient. Totul in viața de zi cu zi este mai frumos de atunci! 

Mulțumesc Julia si Yoga Alliance pt aceasta oportunitate!”

Raluca Bora