Dăruiește-ți momente speciale de Ziua Femeii!

La centrul nostru, pe 8 martie, ți-am pregătit un program special cu răsfăț, relaxare, distracție, dezvoltare personală și spirituală.

Alături de invitatele noastre, vom crea un adevărat sanctuar al feminității.


Aromaterapie | Frumusețe, sănătate, armonie și răsfăț culinar

cu Monica Meseșan

Sunt Monica si mă fascinează pe de-a-ntregul lumea uleiurilor esențiale pure.

Tu când auzi cuvântul “aromaterapie” la ce te gandesti? Poate la un vas ceramic cu lumânare? Sau la un tratat vechi de medicină? Iți vine în minte un salon de masaj?

Ei bine aromaterapia este mai mult decât atât. Aromaterapia e si frumusețe, sănătate, armonie, dar si…răsfăț culinar. Vino in 8 martie să preparăm împreună un desert raw vegan îmbogățit cu uleiuri esențiale.

Vei avea parte de o experientă culinară aparte si vei învăța cum sa îi surprinzi pe cei dragi ție într-un mod plin de simplitate rafinată.

Te astept!

 


Armonizarea feminitatii prin intelegerea lui Anima si Animus

cu Carmen Todor

medic psihiatru, coach si trainer de dezvoltare personala

Avand și o latură spirituală, programele sale au viziune holistică asupra omului și țintesc spre o

aliniere cât mai armonioasă la nivel de suflet, minte și trup, cu un focus pe autocunoaștere și înțelegere profundă a dimensiunii noastre psihologice.

Pe 8 martie va susține un workshop destinat găsirii echilibrului interior, îmbunătățirii încrederii și a imaginii de sine, creșterii eficienței și armonizării relațiilor noastre prin înțelegerea a două aspecte ale psihicului profund: partea feminină și masculină din noi.

 


Jocuri de-a feminitatea (Improvizație teatrală)

cu Diana Șerban

Sunt Diana, sunt actriță și acum doi ani am deschis o școală de teatru unde susțin, împreună cu alți actori, cursuri de actorie și de improvizație pentru copii și adulți.

Pentru atelierul din cadrul evenimentului ”Sanctuarul feminității”, mi-am propus să facem împreună câteva exerciții de feminitate care se bazează pe tehnici de actorie și improvizație.

Scopul este să conștientizăm câteva dintre calitățile noastre feminine prin aceste exerciții, precum și să descoperim resurse de creativitate, spontaneitate și imaginație pe care poate, până acum, nu le-am conștientizat.

 

CeRC DE AMPLIFICARE A ATUURILOR FEMININE  prin dans ȘI MIȘCARE

cu Cristina Paul

În călătoria mea spre îmbrățișarea propriei feminiăți am învățat că noi, femeile, evoluăm prin inspirație și admirație, că înflorim mai repede și mai frumos astfel, decât pe calea competiției – o abordare mai degrabă masculină. Am învățat să admir calitațile altor femei, să învăț din felul lor de a fi și să cultiv acele atu-uri pe care mi le doresc și eu.

Se spune că o femeie care are aceeași misiune ca și tine este sora ta, nu competiția ta. Si sunt de acord, femeile care se admiră și se susțin reciproc vor fi întotdeauna mai puternice decât cele care concurează.

Îmi doresc să învățăm împreună prin dans să ne privim cu admirație, să ne “aranjăm coroana” una celeilalte, să ne înbogățim prin simplul fapt că discutăm, râdem și dansăm împreună. Vă invit să ne jucăm cu mișcarea, cu starea de flow, să ne trezim creativitatea și să învățăm să ne susținem reciproc, prin exerciții de dans.

Haideți să îmbrățisăm magia care se creează din bucurie de femei!

 

Cosmetică facială organică în funcție de tipOlogia AYURVEDICĂ

cu Ana Ocheana

Numele meu este Ana Maria și sunt foarte pasionată de tot ceea ce înseamnă frumusețe, îndeosebi de aplicarea metodelor cosmetice de înfrumusețare faciala și corporala cu specific Ayurvedic.

Te preocupă modul în care tenul tău arată și mai mult de atât, vrei să știi dincolo de aspectele superficiale care sunt nevoile reale ale corpului tău? Îți dorești un ten sănătoas, radiant și preferi metode Organice, pure?

Te invit să descoperi ce tip de piele ai în funcție de tipologia Vata, Pitta sau Kapha și ce metode de îngrijire ți se potrivesc.

Te aștept sa ne bucuram împreună de un răsfăț facial, înmiresmat de primăvară!

 

Ședință de yoga

cu Julia Kolozsvari

Sunt Julia, fondator al centrului de dezvoltare personală și spirituală Women’s Self Awakening, instructor yoga, autor, trainer în sexologie orientală și pe 8 martie te invit la o ședință de yoga presărată cu tehnici special alese pentru a-ți face viața de femeie puțin mai ușoară și mai frumoasă.

 

Office Yoga

cu Cristina Pop

Sedentarismul are consecințe extrem de nocive asupra sănătății. Afecțiunile cardiovasculare, diabetul, osteoporoza, tulburările de somn, deformarea coloanei vertebrale, obezitatea sunt câteva dintre afecțiunile ce pot fi determinate de acesta.

Ce e de făcut?

Sunt Cristina Pop, instructor yoga, și vă invit la un workshop dedicat acestui subiect pentru a afla soluția propusă de tradiția yoga.

Vei învăța tehnici simple dar foarte eficiente pe care le vei putea practica chiar la birou, zi de zi.

 

Surya Namaskara (Salutul Yoghin al Soarelui)

cu Laura Balca

 

Sunt Laura și predau cursul de yoga de dimineață. Pâna nu demult nu eram o persoana matinală, mă trezeam greu dimineața și îmi lua foarte mult să mă dezmeticesc. De când am început să practic yoga înainte de răsăritul soarelui, mă trezesc cu ușurință și chef de viață și sunt energică de la primele minute ale dimineții pâna seara.

Te invit să practicăm impreună cel mai potrivit exercițiu yoghin pentru prima oră a dimineții și anume, Salutul Soarelui sau Surya Namaskara. Acesta este un set complex de 12 mișcări fluide, legate una de cealaltă, în corelație cu respirația.

Salutul Soarelui are efect tonifiant atât la nivelul întregului corp cât și la nivelul sistemului nervos central, având efect calmant asupra planului psiho-emoțional și multe alte efecte benefice, despre care, vom vorbi mai pe larg, pe 8 Martie.

 

Cum NE EXPRIMĂM CREATIV PRIN ȚINUTE ȘI ACCESORII

cu Alina Staicu

Ca artist, admir frumusețea, o caut și o găsesc în detalii. Fiecare femeie are acest talent de a exprima frumusețea și de a se exprima pe sine prin detaliile alese cu grijă.

Felul în care alegem ce ne place spune foarte multe despre noi, felul în care ne alegem ținutele spune foarte multe despre relația noastră cu ceilalți, felul în care acordăm atenție detaliilor spune destul de mult despre cum ne vedem pe noi înșine și, nu în ultimul rând, culorile și toate ținutele și accesoriile ne influențează felul în care ne simțim.

Vom împărtăși preferințe, vom discuta despre ce ni se potrivește, despre idealuri de frumusețe și despre cum să ne iubim mai mult.

 

Sfaturi simple pentru o viață organică

cu Suciu Carmen Emilia

Sunt Carmen și pe 8 martie la Sanctuarul feminității o să îți vorbesc despre cum te poți echilibra și armoniza prin alimentație, plante și uleiuri esențiale, ce înseamnă o alimentație echilibrată, ce este cosmetica organică și de ce este ea importantă.

 

Programul evenimentului:

10:00- 10:30: Surya Namaskar (Salutul yoghin al soarelui) cu Laura Balca

10:40- 11:50: Ședință de yoga cu Julia Kolozsvari

12:00- 12:30: Office Yoga cu Cristina Pop

12:40- 13:10: Ce are ea oare nu am și eu? (Cerc de amplificare a atuurilor feminine prin dans și mișcare) cu Cristina Paul

13:10- 13:50: Pauză de masă

13:40- 14:20: Cum să alegem ținuta și accesoriile potrivite cu Alina Staicu

14:30- 15:20: Armonizarea feminității prin înțelegerea lui Anima si Animus cu Carmen Todor

15:30- 16:20: Aromaterapie | Frumusețe, sănătate, armonie și răsfăț culinar cu Monica Meseșan

16:30- 17:10: Cosmetică facială organică în funcție de tipul ayurvedic de ten

17:20- 17:50 – Sfaturi simple pentru o viață organică cu Carmen Suciu

17:55- 18:40: Jocuri de-a feminitatea (Improvizație teatrală) cu Diana Serban


Taxa de participare pentru întregul eveniment cu masa de prânz inclusă este de

110 RON pentru înscrieri până pe 4 martie

140 RON pentru înscrieri după 4 martie

Membrele Asociatiei Self Awakening au reducere de 10%, respecticv 20% în funcție de opțiunea

Basic sau VIP selectată.

Vino cu o prietenă și beneficiați fiecare de 10% reducere.

Locurile sunt limitate, iar rezervarea lor se face prin plata taxei de participare.

Meniul pregătit special pentru acest eveniment va include:

Formular de înscriere: