Metode și condiții de livrare

Produsele comandate se livrează oriunde în România, prin intermediul curierului rapid (Sameday). Termenul de livrare este 1-2 zile lucrătoare. Pentru livrarea în afara României vă rugam sa ne contactati la nr de telefon 0732.233.377  sau pe email-ul contact@selfawakening.net pentru a hotărî de comun acord modalitatea de plată și livrarea. Produsele expediate se află in ambalajul original, sigilat, al producatorului. 

Pentru comenzile cu valoarea de peste 250 Ron transportul este GRATUIT, oriunde in tara, indiferent de greutatea pachetului. In cazul in care valoarea comenzii dumneavoastra nu depaseste 250 Ron, se achita un cost de 16 Lei pentru transport.
Modalități de Plată 

Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea/ridicarea produsului sau online.

Condiții generale pentru retur

Cumpărătorul are dreptul să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. În cazul returului comenzilor, se stornează factura în totalitate, inclusiv costul de transport.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 30 zile de la ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a produselor. În cazul în care clientul solicită retur, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însotit produsul respectiv.

În cazul în care comanda este achitată, se va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării vânzătorului de către cumpărător asupra deciziei sale de retur. Suma va fi returnată prin virament bancar. Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, sigilate. Nu se acceptă returul produselor dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților si din motive de igienă. Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.