Dăruiește-ți momente speciale de Ziua Femeii!

La centrul nostru, pe 7 martie, ți-am pregătit un program special cu răsfăț, relaxare, distracție, dezvoltare personală și spirituală.

Alături de invitatele noastre, vom crea un adevărat sanctuar al feminității.


MAGIA AFRODIZIACELOR OLFACTIVE

cu Monica Meseșan

Sunt Monica si mă fascinează pe de-a-ntregul lumea uleiurilor esențiale pure.

Tu când auzi cuvântul “aromaterapie” la ce te gandesti? Poate la un vas ceramic cu lumânare? Sau la un tratat vechi de medicină? Iți vine în minte un salon de masaj?

Ei bine aromaterapia este mai mult decât atât. Aromaterapia e și frumusețe, sănătate, armonie, dar și… răsfăț.

 

POVESTE DE DRAGOSTE CU CIOCOLATA SĂNĂTOASĂ | CUM SĂ PREPARĂM ACASĂ CIOCOLATĂ SĂNĂTOASĂ ȘI DELICIOASĂ

cu Andreea Lupșe

Bine v-am găsit! Sunt Andreea, un om care și-a găsit pasiunea în timpul pandemiei, într-un moment de căutare și multă muncă interioară. Așa s-a născut proiectul meu de suflet.
Prin acesta am învățat ce e răbdarea și cum e să aduci zâmbet în viața unui om atunci când gustă dintr-un desert cu adevărat special.

Dulcele e necesar să existe în viața noastră, însă marea majoritate a deserturilor găsite pe piață, sunt procesate și rafinate și aduc în organismul nostru toxine și multe calorii goale (fără nutrienți).
În schimb, un dulce sănătos, fără zahăr, fără gluten, fără lactate, nu încarcă digestia, te împlinește la nivel de suflet, îți oferă nutrienți vii atât de necesari corpului nostru.

Dacă pleci dintr-un loc cu gura îndulcită, vei ține momentul acela în minte mereu!

 

AERIAL YOGA

cu Raluca Bora

Simt că yoga mi-a salvat în primul rând sufletul , dar mă ajută şi să imi menţin trupul şi psihicul tânăr şi sănătos. Am devenit instructor de aerial şi hatha yoga, in speranţa că voi reusi sa transmit această comoară , pe care eu simt că am descoperit-o recent, si altora care caută mai mult, care işi doresc o viaţă conştientă, trăită în mod plenar, in toată complexitatea si frumuseţea ei.

 

DETOXIFIEREA FEȚEI PRIN DRENAJ LIMFATIC ȘI PRACTICI AYURVEDICE

cu Ana Ocheană

Numele meu este Ana Maria și sunt foarte pasionată de tot ceea ce înseamnă frumusețe, îndeosebi de aplicarea metodelor cosmetice de înfrumusețare faciala și corporala cu specific Ayurvedic.

Te preocupă modul în care tenul tău arată și mai mult de atât, vrei să știi dincolo de aspectele superficiale care sunt nevoile reale ale corpului tău? Îți dorești un ten sănătoas, radiant și preferi metode Organice, pure?

Te aștept sa ne bucuram împreună de un răsfăț facial, înmiresmat de primăvară!

 

CELE 7 NEVOI FUNDAMENTALE FEMININE ÎN CORELAȚIE CU CELE 7 CHACRA-e | WORKSHOP PRACTIC DE YOGA

cu Julia Kolozsvari

Sunt Julia, fondator al centrului de dezvoltare personală și spirituală Women’s Self Awakening, instructor yoga, autor, trainer în sexologie orientală și pe 7 martie te invit la o ședință de yoga presărată cu tehnici special alese pentru a-ți face viața de femeie puțin mai ușoară, mai spirituală și mai frumoasă.

 

CUM SĂ ÎȚI RECÂȘTIGI PUTEREA FEMININĂ PRIN RAFINAMENT ȘI FRUMUSEȚE FIZICĂ

cu Mihaela Lazaridesam


Numele meu este Mihaela Diana Lazarides, am 36 de ani și sunt nutriționist, hairstilyst, estetician, make up artist de profesie. 

Lucrez de 17 ani în domeniul frumuseții la nivel național și international  din București și până la Londra, atât cu vedete cât și cu oameni obișnuiți. Indiferent de statutul social, însă, cu toate ne dorim să fim frumoase și fascinante, iar cu ocazia acestui eveniment vom vorbi despre metode practice care ne pot ajuta în acest sens.

 

SECRETE ȘI REȚETE PENTRU FEMEI VEȘNIC TINERE ȘI FRUMOASE

cu Suciu Carmen Emilia

Sunt Carmen și pe 8 martie la Sanctuarul feminității o să îți vorbesc despre cum te poți echilibra și armoniza prin alimentație, plante și uleiuri esențiale, ce înseamnă o alimentație echilibrată și ce putem face pentru a ne menține tinerețea și frumusețea trupului pentru foarte mult timp.

 

Programul evenimentului:

13:00- 13:45: Aerial Yoga cu Raluca Bora DOAR LA SALĂ (locuri limitate, rezervări în ordinea înscrierii)

14:00- 15:20: Cele 7 nevoi și țeluri fundamentale feminine în corelație cu cele 7 chakra-e cu Julia Kolozsvari SI ONLINE

15:30- 16:20: Magia afrodiziacelor olfactive cu Monica Meseșan ȘI ONLINE

16:30- 17:10: Poveste de dragoste cu ciocolata sănătoasă cu Andreea Lupșe ȘI ONLINE

17:20- 17:50 – Secrete și rețete pentru femei veșnic tinere și frumoase cu Carmen Suciu ȘI ONLINE

18:00- 18:40:  Cum să îți recâștigi puterea feminină prin rafinament și frumusețe fizică cu Mihaela Lazaridesam ȘI ONLINE

18:50- 19:30: Detoxifiere facială prin drenaj limfatic și practici ayurvedice cu Ana-Maria Ocheană ȘI ONLINE

19:40- 20:40: Ritual pentru amplificarea puterii noastre feminine și trezirea stării de Shakti DOAR LA SALĂ


Taxa de participare pentru întregul eveniment este de

110 RON pentru membrele WOSA posesoare a abonamentelor Hatha Yoga Feminității, Aerial Yoga și VIP

150 RON

70 RON pentru participantele online

Locurile sunt limitate, iar rezervarea lor se face prin plata taxei de participare. Taxa de participare nu este nerambursabilă.

Va fi necesară purtarea măștii de protecție și vom lua toate măsurile necesare de siguranță.

Formular de înscriere:

    Spre pagina de plată >>