Julia Kolozsvari

SănătateYogaautorconsultant sexologdirector Anima Animusinstructor Yoga Esoterică Integrală
Biography:

Fondator al Centrului de Dezvoltare Personală și Spirituală WOMEN’S SELF AWAKENING, Director Anima Animus, autor, trainer, consilier în dezvoltare personală, consultant sexolog, instructor și profesor de Yoga Esoterică Integrală atestat internațional de Yoga Alliance

Vezi cursuri

Aceasta este o perioadă foarte emoționantă a vieții mele, deoarece simt că aproape tot ceea ce am urmat ca pregătire și tot ceea ce am făcut până în prezent, într-un fel sau altul, m-a condus aici: la împlinirea proiectului meu de suflet, deschiderea centrului de dezvoltare personală și spirituală Women’s Self Awakening.

Practic yoga de la 15 ani, ani demult uitați în care, într-un orașel mic de provincie, yoga era privită de mulți cu ochi critici și răutăcioși. Având, însă, susținerea familiei mele, am continuat yoga nu doar ca practică ci ca stil de viață și iată-mă acum, dupa 20 de ani, practicând yoga cu aceeași bucurie, predând și formând instructori.

Am urmat facultatea de Geografie a turismului, un masterat în sexologie și multe cursuri de formare ca instructor și profesor de yoga.

Am locuit mulți ani în străinătate unde am pus bazele unui alt centru de yoga, însă sufletul mi-a spus să fac același lucru și chiar mai mult acasă.

Poate două dintre cele mai importante lecții de viață pe care mi le-a dăruit practica yoga este convingerea că viața, oricât de dificilă ar fi în unele momente, lucrează mereu în beneficiul nostru și abilitatea de a le zâmbi și norilor.

Prin toate cărțile pe care le-am scris și prin toate evenimentele pe care le-am organizat, mi-am dorit doar să împărtășesc convingerile, aspirațiile și experiența mea cu speranța de a ajuta. Și am descoperit câ învățându-i și ajutându-i pe alții, am învățat și m-am ajutat imens pe mine însămi.