Știm că îți dorești să fii mereu mai frumoasă. E în natura ta feminină… De aceea te invităm să participi la acest modul, dedicat frumuseții.

El a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea unei probleme cu care poate te confrunți adesea – te uiți în oglindă și nu îți place ce vezi.

Ce beneficii ai în urma acestui workshop:

1. vei învăța să identifici traumele emoționale, acumulate în timp, legate de modul în care arăți (dacă ele există) și cum să le vindeci;

2. vei învăța să recunoști acea voce interioară negativă care te sabotează și te face, de cele mai multe ori, să te simți prost referitor la propria-ți frumusețe;

3. vei aprofunda relația cu tine însăți, ceea ce te va îndruma gradat către esențele frumuseții tale;

4. vei învăța secrete foarte prețioase yoghine și taoiste de amplificare a energiei frumuseții, la care cei din jur vor reacționa neîntârziat;

5. te vei vedea într-o nouă lumină prin prisma tehnicilor pe care le vom practica împreună și a jocurilor inițiatice de care te vei bucura din plin.

Iață câteva dintre subiectele abordate în cadrul întâlnirilor dedicate acestui modul:

a) Vom vorbi despre frumusețe din multiple perspective: cea a științei moderne, a psihologiei, a artei și a tradițiilor spirituale străvechi. Astfel, îți vei redefini conceptul de frumusețe și o vei privi prin “alți ochi”.

b) Vom aborda o tehnică taoistă de introspecție ghidată, care te va ajuta să identifici eventualele mecanisme inconștiente, care îți sabotează încrederea legat de cât ești de frumoasă și cum te manifești ca femeie.

c) Apoi, îți vor fi oferite modalitățile alchimice taoiste de vindecare a eventualelor traume emoționale legate de modul în care arăți, ajutădu-te să îți remodelezi percepția asupra propriei frumuseți.

Tradiția yoghină este extraordinar de complexă în ceea ce privește varietatea de tehnici și modalități practice, care conduc practicanta la o stare de sănătate și armonie fizică și psihoemoțională, precum și la dezvoltarea ei spirituală.

În tradiția yoga există posturi corporale, tehnici de respirație, de relaxare, vizualizare creatoare etc., care îți sculptează trupul, îl energizează și îl fac mai sănătos.

Mai mult decât atât, există tehnici speciale care amplifică extraordinar de mult energia frumuseții.

d) Vom studia, de asemenea, unele texte străvechi orientale. Este fascinant modul în care este privită frumusețea din punct de vedere spiritual.

Fiind o energie ca orice altă formă de energie, frumusețea poate fi captată și acumulată în ființa noastră din abundență.

Mai mult decât atât, frumusețea, cu care orice femeie este mai mult sau mai puțin înzestrată, este privită ca o manifestare a divinului, care contemplată, elevează și îmbogățește sufletul.

e) Vei primi o inițiere foarte specială într-o tehnică secretă de amplificare a energiei frumuseții în ființa ta, extrasă din străvechiul tratat Vijnana Bhairava Tantra, cu multiple aplicații practice, precum și o alta din tradiția tibetană.

BONUS! Ultima întâlnire a modulului va fi dedicată unor aspecte foarte pragmatice referitoare la mijloacele de înfrumusețare și îngrijire a trupului și anume:

Automachiajul

Din cele mai vechi timpuri, machiajul a fost considerat o artă și o modalitate foarte eficientă de a pune în valoarea sau de a accentua frumusețea naturală a chipului unei femei.

Află ce tip de machiaj ți se potrivește, cum să îți valorifici trăsăturile feței prin machiaj, cum să “maschezi” micile imperfecțiuni și ce produse de machiaj este indicat să folosești în funcție de tipul de ten.

Este extraordinar de important pentru sănătatea noastră să învățăm să evităm acele produse cosmetice care conțin substanțe nocive.

De aceea ți-am pregătit un material documentat despre ce anume trebuie să eviți atunci când îți cumperi un produs cosmetic și de ce.

Mai mult decât atât, îți vom oferi rețete simple și eficiente pentru a-ți putea prepara acasă produsele cosmetice de care ai nevoie, din ingrediente alese cu grija de tine.

Cu ce te va îmbogăți acest modul?
1. Te vei simți incomparabil mai frumoasă, contrar, poate, la cum te percepi acum;
2. Vei lăsa povara grea a traumelor și a gândurilor, care, dacă există, te pot sabota în legătură cu modul în care arăți și te simți;
3. Vei învăța să te iubești, să te accepți și să te prețuiești mai mult;
4. Vei depăși eventualele blocaje și complexe de inferioritate;
5. Te vei simți mult mai în largul tău și mai plină de încredere în interacțiunile cu ceilalți.

Acest modul de yoga și taoism se bazează pe cartea “MAI FRUMOASĂ – Din secretele yoghine și taoiste ale frumuseții”, de Julia Kolozsvari.
El este structurat pe 6 întâlniri a 2 ore 30 fiecare.

Instructor: Julia Kolozsvari