Te numeri și tu printre acele femei care își doresc un corp armonios și frumos, dar în același timp aspiră la o stare de echilibru pe plan psiho-emoțional și spiritual?

Dacă răspunsul tău este da, am o provocare pentru tine: 6 săptămâni de Hatha Yoga dedicate remodelării trupului și armonizării planului pshiho-emoțional și a celui spiritual.

Iar pentru ca practica noastră să fie cât mai eficientă, am introdus în acest program elemente deosebit de valoroase cu privire la tipurile constituționale trupești și psiho-emoționale din medicina indiană Ayurveda.

Astfel, vom practica împreună numeroase posturi corporale, tehnici de respirație și de meditație din tradiția Hatha Yoga, la care vom adăuga învățăturile ayurvedice.

Vom descoperi de ce trupul nostru arată într-un anume fel; care este cauza dizarmoniilor care pot apărea la nivel corporal. Ne vom referi în acest context atât la aspecte de ordin general cât și la detalii ce țin de forma picioarelor, a abdomenului, a sânilor, tipul de ten, de păr.

Vom oferi soluții practice referitoare la dietă, stil de viață sănătos, remedii ayurvedice personalizate pentru a te ajuta să îți aduci trupul cât mai aproape de forma pe care ți-o dorești.

Mai mult decât atât, în strânsă corelație cu tipul costituțional la nivelul trupului, vom vorbi despre tipologiile ayurvedice psiho-emoționale, care te vor ajuta să te înțelegi mult mai bine la acest nivel și să atingi o stare de echilibru.

Este important de menționat, însă, că înainte de toate, yoga este o tradiție spirituală și că, dincolo de efectele extraordinare la nivelul trupului, a psihicului și a emoțiilor noastre, practica ei va aduce o stare superioară de conștiință, de elevare și de comuniune cu divinul.

 

Instructori: Julia Kolozsvari și dr. Mihai Jitian.