Laura Balca

SănătateYogadesignerinstructor yogaManager al centrului Women's Self Awakening
Biography:

Instructor yoga , designer , manager al centrului Women’s Self Awakening

Vezi cursuri

Cautând împlinirea în viață, mi-am urmat pasiunile și le-am transformat în profesii, astfel că după 12 ani de studiu al artelor plastice, artelor decorative și designului, în 2005, am obținut Licența în Design Vestimentar, în cadrul Universității Naționale de Arte București. Am ajuns, apoi, să lucrez în cadrul unor companii internaționale, în domeniul artelor vizuale pentru o perioadă de 5 ani, în București. Negăsind împlinirea în acest domeniu, în 2012 am urmat o altă pasiune, și timp de 6 ani am dezvoltat și condus o afacere în domeniul gastronomic în Brașov. Nu am abandonat aceste pasiuni, ci am continuat să pictez, și îmi aprofundez cunoștințele de management urmând cursurile de masterat ale Facultații de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai în Cluj-Napoca.

Yoga am descoperit-o, în 2016, din nevoia de reconectare la sine. Venind dintr-un mediu exterm de competitiv, unde mereu eram forțată de împrejurări, dar mai ales de propriile exigențe, să fiu cea mai bună, fiind comparată constant cu competitorii, am găsit yoga ca pe o oază în care poți să fii tu însăți fără teama de a fi comparată/criticată, în yoga am gasit împlinirea. Găsesc yoga ca fiind arta regăsirii sinelui autentic și a conectării lui cu divinitatea. Prin practica yoga am reușit reconectarea trupului meu cu mintea, spiritul și psihicul. De la o femeie extrem de autocritică și mereu nemulțumită de sine, cu ajutorul acestei practici, am ajuns să-mi accept defectele și să-mi iubesc întreaga ființă.

Conștientizând că, la fel ca și mine, multe persoane se confruntă cu autocritica, stima de sine scăzută, neîncredere în propriile puteri, îmi doresc să ajut pe cât mai mulți oameni să se regăsească, să se accepte și să se iubească pe sine prin intermediul practicii yoga, astfel că mă aflu, acum, în curs de formare pentru a deveni instructor autorizat yoga.