Cristina Pop

SănătateYogadog groumerinstructor yogatranslatorzooterapeut
Biography:

Instructor yoga, translator, dog groumer, zooterapeut

Vezi cursuri

Încă din copilărie, la întrebarea „Ce vrei să devii când o să fii mare?”, răspunsul meu a fost: „instructor de yoga”. 🙂

Fără să am parte inițial de vreo îndrumare, dar pentru că eram animată de o mare aspirație să descopăr tainele universului și implicit, pe mine însămi, am început să citesc cărți de spiritualitate și iată că astăzi, pot să spun că practic yoga integrală de peste 10 ani.

Am studiat și practicat cu succes multe tipuri de yoga, focalizându-mă pe aprofundarea Hatha Yoga și Tantra Yoga.

Am tradus 5 cărți de spiritualitate și dezvoltare personală și numeroase alte cursuri de Tantra, Șivaism Cașmirian, self-help etc.

Îmi doresc să îi inspir pe ceilalți să își folosească inteligența creatoare pentru a descoperi căi noi de a aplica înțelepciunea străveche orientală la modul practic în viața lor (deseori haotică) de zi cu zi, iar pe femei în special să își descopere „zeița de jad” ce zace înlăuntrul fiecăreia.

Drept urmare, am participat la numeroase tabere și congrese internaționale de yoga, conferințe și workshop-uri în țară și în străinătate, dobândind cunoștințe teoretice, dar mai ales practice, ce pot fi puse în aplicare de orice om dornic de transformare, indiferent de gradul lui de pregătire.

De asemenea, aspir să educ oamenii cum să relaționeze cu animalele și să îi ajut să devină conștienți de beneficiile subtile, ezoterice pe care acestea le aduc în viața noastră, cu ajutorul zooterapiei.