Ședințele one on one de sexologie orientală se adresează acelora care își doresc să vindece, armonizeze și îmbunătățească viața erotică.

Ele se bazează pe o metodă inedită care combină elemente din sexologia orientală cu cele din tradițiile orientale (yoga, tantra, taoism).

Tu pe ce te bazezi când îți definești propria-ți senzualitate: pe ceea ce este acceptat de cei din jurul tău, pe ceea ce iubitul tău își dorește sau pe ceea ce tu însăți îți dorești?

Senzualitatea este o latură foarte importantă a feminității, care ne conferă puterea de a fascina și de a încânta atât simțurile cât și spiritul.

În tradițiile orientale străvechi, manifestarea senzualității și a erotismului erau considerate o artă și de aceea femeile din diferite tradiții spirituale, precum cea tantrică și cea taoistă, urmau cursuri foarte complexe de inițiere în misterele ei.

La ora actuală însă, senzualitatea și erotismul femeii sunt foarte puțin explorate datorită faptului că aproape tot ce ține de sfera erosului este încă considerat tabu. De aceea, multe femei nu dispun de informațiile sau de contextul necesare pentru înțelegerea propriilor aspirații, impulsuri, manifestări sau nevoi, ceea ce poate conduce la frustrări, blocaje, conflicte interioare, complexe de inferioritate, disfuncții sexuale etc.

Aceste ședințe ți se adresează dacă:
– dorești să îți explorezi feminitatea și senzualitatea;
– ești curioasă să descoperi perspectiva orientală asupra senzualității și a erotismului;
– simți că poți și vrei mai mult în ceea ce privește manifestarea feminității și a senzualității tale;
– viața ta erotică nu este împlinitoare precum ți-ai dori și cauți soluții rapide, eficiente și naturale;
– dorești o revoluționare a vieții erotice de cuplu;
– ai vrea să devii mai senzuală și mai fascinantă;
– cauți remedii naturale pentru prevenirea sau vindecarea unor forme incipiente de prolaps uterin sau rectal;
– cauți soluții rapide și naturale pentru prevenția și vindecarea unor disfuncții sexuale precum anorgasmia, dispareunia, vaginismul, lipsa dorinței sexuale precum și a incontinenței;
– simți nevoia de a practica tantra yoga și taoism într-o manieră modernă, adaptată nevoilor tale ca femeie.