Asociația Self Awakening- Trezirea sinelui
  Am creat această asociație din dorința de a fi alături celor care au nevoie, de a ne unii inimile în bine și de a contribui la o lume mai bună.
Cu toții ne dorim mai puțină suferință în jurul nostru, un mediu mai puțin poluat, mai mulți copaci și mai multe chipuri luminoase, dar adesea ne simțim neputincioși. Însă, așa cum istoria a dovedit-o de atât de multe ori, atunci când mai multe inimi se unesc pentru un scop nobil, indiferent de natura lui, ceea ce la început pare imposibil poate deveni cu ușurință posibil.
Alătură-te și tu inițiativelor și campaniilor noastre umanitare pentru că contribuția ta poate face diferența!
CIF:41996250
Contul bancar:
RO69 RZB R 00 00 0 600 2162 8890, Raiffeisen Bank
Campanie umanitară 7 iunie 2020 | Să ne unim inimile în bine Asociația Self Awakening și Ray Animal Rescue
Sunt sigură că multe dintre voi ați auzit măcar în treacăt de Raisa Giulia Ludoșan sau de Ray Animal Rescue și de eforturile susținute atât ale ei cât și ale voluntarilor care i s-au alăturat pentru a veni în ajutor unor biete suflete, care fie au fost abandonate, fie foarte bolnave, fie aproape moarte de foame, accidentate și lăsate la locul faptei și în multe alte situații pe care nu le-aș pomeni pentru a nu crea suferință.
În cadrul Comunității WOSA, prin asociația noastră, Self Awakening, creată special în scopuri umanitare, vă invit să ne unim inimile în bine și să sprijinim eforturile uriașe ale Raisei pentru a le asigura hrană, asistență medicală și o familie acestor biete suflete.
Cum poți contribui?
1. Ajută-ne să umplem până pe 7 iunie un portbagaj plin de mâncare pentru zecile de cățeluși pe care Raisa îi are acum în grijă în propria ei casă și în alte locuri special amenajate.
2. Ajută-ne să acoperim asistența medicală pentru cățelușii bolnavi sau care au nevoie de vaccinări și sterilizări. Donează pe contul Asociației Self Awakening-Trezirea Sinelui
(RO69 RZB R 00 00 0 600 2162 8890, Raiffeisen Bank) sau prin Revolut la numărul 0732233377 cu mențiunea hrană sau asistență medicală.

IULIE 2020

Dragul nostru Maxi, acum mai bine de o lună găsit pe străzile Clujului, înfometat și pricăjit, a ajuns la noua lui căsuță în Berlin.
Vă mulțumim din suflet celor care ne-au ajutat cu donații în această perioadă!
Ne-am unit inimile în bine și iată că acestui suflețel minunat îi este atât de bine!