Angelica Sinensis

33,00 lei

Această plantă are un rol benefic în tratamentul afecțiunilor femeilor, fiind recunoscută ca „ginsengul femeilor” dar este un bun remediu și în cazuri de ejaculare precoce la bărbati. Este utilizată de mii de ani în calitate de remediu tonifiant. Are rol benefic în: protejează pielea de deteriorările oxidative …

Categorie:

Description

Această plantă are un rol benefic în tratamentul afecțiunilor femeilor, fiind recunoscută ca „ginsengul femeilor” dar este un bun remediu și în cazuri de ejaculare precoce la bărbați. Este utilizată de mii de ani în calitate de remediu tonifiant.

 

Are rol benefic în:

  •      protejează pielea de deteriorările oxidative induse de radiațiile UV
  •      protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi datorată stresului, alcoolismului
  •      stimularea funcțiilor ficatului în cazul hepatitelor
  •      antioxidanții din compoziție pot proteja de radicalii liberi

Compoziție: Angelica  (Angelica sinensis), rădăcină, extract apos 4:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu), uscat: 250mg; Angelica  (Angelica sinensis), rădăcină, pulbere: 250 mg;  capsulă tare de gelatină.

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi

Acțiuni:

  •      susține sănătatea sistemului uro-genital feminin
  •      protejează pielea de deteriorările oxidative induse de radiațiile UV

 Precauții: A se utiliza cu prudență în timpul sarcinii.

Contraindicații: Contraindicat femeilor insărcinate sau care alăptează (îndeosebi în primul trimestru), persoanelor sensibile la plante din Fam. Umbelifere/Apiaceae, precum și în caz de afecțiuni hemoragice, hipermenoree, diaree cronică, infecții acute(inclusiv gripă, răceală), endometrită, cancer la sân,  ovare sau uter. Poate interacționa cu anticoagulante, antitrombotice, heparine cu masă moleculară redusă, la administrarea concomitentă; expunerea la soare, în timpul utilizării produsului, poate crea fenomene de fotosensibilizare persoanelor sensibile.

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului. Notificare nr.11212/09.08.2017

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Angelica Sinensis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *