În cadrul acestor sesiuni vom aborda diverse subiecte de medicină, medicină naturală, medicină alternativă. Vom răspunde la întrebări, vom da sfaturi sau rețete potrivite particularizate în funcție de fiecare problemă de sănătate în parte.

Vom putea să vorbim deschis, fără rețineri despre orice subiect, oricât de sensibil ar fi el:
– cum să trăim sănătos, cum e corect să ne organizăm viața de zi cu zi.
– ce stil de viață să abordăm în funcție de tipologia constituțională proprie.
– cum să ne hrănim potrivit, ce alimente e necesar să evităm și ce e bine să consumăm astfel încât trupul nostru să debordeze de sănătate.
– cum să avem o vitalitate foarte bună, să avem energie din belșug, să fim proaspeți toată ziua.
– cum să ne dezvoltăm o imunitate fără de fisuri în așa fel încât să prevenim orice tip de proces infecțios sau tumoral.
– cum să amorsăm eficient procesele de regenerare și reîntinerire.
– cum să prevenim cu ușurință o gamă largă de patologii cardiace, digestive, urinare, neurologice, endocrinologice, metabolice în contextul stilului de viață occidental.
– cum să învățăm “să citim” anumite semne pe care trupul nostru ni le oferă, cum să depistăm problemele de sănătate încă din stadiile timpurii, incipiente și astfel să ușurăm procesul vindecător.
– cum să acționăm de urgență, foarte eficient astfel încât problemele de sănătate să nu ia amploare, ci din contră să diminueze rapid până la dispariție.
– cum să tratăm corect și fără efecte secundare diversele boli ce apar de-a lungul vieții, ținând întotdeauna cont și de particularitățile fiecărei ființe, nu doar de diagnosticul emis de medic.
– cum să folosim plantele de leac și uleiurile esențiale naturale pentru a ne consolida clipă de clipă starea de sănătate și de bine global.
– cum să angrenăm principiile milenare, pline de înțelepciune, ale sistemului medical oriental AYURVEDA pentru a trăi mai mereu echilibrat, sănătos și în armonie cu întregul univers.

Dr. Jitian Mihai
Consultațiile se pot desfășura la centrul nostru sau online
Prețul unei ședințe este de 150 RON
Durata ședinței: 1 oră