Yoga este arta de a învața să vă intoarceți la voi inșivă. Este aflarea limitelor, extinderea granițelor și capacitatea de a vă relaxa cu adevarat, fiind voi inșivă. Este cunoscut faptul că Yoga îmbunătățește flexibilitatea, echilibrul, puterea fizică dar și claritatea mentală. Toate acestea permit un nou tip de libertate, nu doar la nivelul corpului, ci și al intregii vieți.

În plus, cu ajutorul hamacului de Aerial Yoga îți vei regăsi propriul corp în posturi complet în aer, balansându-te pe toate axele sau privind lumea cu capul in jos, detensionându-ți coloana vertebrala și producând efecte de eliberare atât la nivel fizic , cât si emoțional.

Vino la clasele de inițiere Aerial Yoga, unde vei face cunoștință cu acest hamac de care eu m-am îndrăgostit de la prima întâlnire, într-un cadru intim și sigur, pentru a-ți găsi echilibrul perfect atât cu picioarele pe pământ ,cât și cu ele în aer… în hamac ,dar și în viața de zi cu zi.
Pentru practica este nevoie de haine lejere care să permită mișcarea liberă a corpului, așa că îmbracă-te cu ceva comod.

⭐   Acest curs este organizat cu un maxim de 3 participanți pentru a putea beneficia din plin de atenția și grija instructorului.

Eveniment organizat de Asociația Self Awakening.
Donație recomandată 70RON.

Te aștept cu drag.
Raluca Bora

Formular de înscriere:

    Participare:22 iulie 18:3023 iulie 16:3024 iulie 18:30