Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Influența mirosurilor asupra psihicului uman

noiembrie 13, 2019

Formular de înscriere:

Instructor: Razvan Pop (vezi CV)

Știai că mirosul are cel mai rapid și amplu impact asupra emoțiilor noastre dintre toate cele 5 simțuri? Că are capacitatea de a evoca stările psihice în milisecunde, catalizând impresiile noastre conștiente / subconștiente, putând schimba chiar și comportamente? Că poate avea proprietăți calmante și chiar vindecătoare? Sau că este singurul simț care nu are filtru ”de protecție” (cum de exemplu sunt in cazul celorlalte: pupila, timpanul, pielea), fiind cel mai ”sensibil”? Sau că înformația generata de moleculele de parfum / arome, etc, ajunge în creier printr-un circuit diferit de celelalte simțuri? Cu alte cuvinte ajuge mai direct? (o să vedem și cum)
Un studiu făcut de Nike a arătat ca vânzările au crescut cu 80% doar pentru că au folosit un anumit parfum în magazinele lor. Aceste informații și multe altele la fel de interesante le puteți afla participând la acest workshop.
Te așteptăm într-o ambianță frumoasă, să vorbim despre deliciul aromelor, anatomia mirosurilor, despre efectele lor terapeutice, cum pot să fie folosite în psihoterapie sau în alte domenii (marketing & vânzări) și despre multe alte lucruri interesante.

Instructor: Răzvan Pop

Detalii

Data:
noiembrie 13, 2019