Ședințe private de Reiki

𝐑𝐞𝐢𝐤𝐢 este o formă frumoasă de vindecare prin energie. Energia este elementul esenţial şi unificator a tot ceea ce există în univers. Chiar și oamenii de știință au dovedit și au recunoscut oficial că un „câmp” de energie există peste tot și ne înconjoară tot timpul. Știm acum că totul este interconectat energetic într-o anumitā māsurā, inclusiv tu și cu mine. 𝐑𝐞𝐢𝐤𝐢 este o tehnică non-invazivă prin care se canalizeazā energia forței vitale universale și este ghidatā acolo unde este necesarā vindecarea. Energia universală nu este haotică și întâmplătoare, este inteligentă, așa că odată ce eu o canalizeaz, ea va merge acolo unde ai tu nevoie și va face ceea ce este necesar pentru vindecare și pentru binele tāu suprem.
𝐑𝐞𝐢𝐤𝐢 ajută la relaxare, la procesele naturale de vindecare ale organismului și dezvoltā bunāstarea emoționalā, mentalā și spiritualā.
𝐑𝐞𝐢𝐤𝐢 este un instrument excelent pentru reducerea stresului și relaxarea profundā. Nu este un leac pentru vreo boală , dar poate ajuta organismul în crearea unui mediu pentru a facilita vindecarea.
În cazul în care iți dorești o reechilibrare emoționalā sau ai o problemā de sānātate a cārui tratament vrei să îl susţii prin aceastā tehnicā alternativā, sau pur și simplu iți doreşti o orā de relaxare profundā, te aştept la o ședințā de 𝐑𝐞𝐢𝐤𝐢.
Nu e nevoie să aduci nimic, în afară de deschidere sufletească.

Instructor: Raluca Bora

Raluca Bora

Sunt întrebată adesea cum a ajuns un medic stomatolog instructor de yoga.

Răspunsul este simplu: nu poţi să separi corpul uman de emoţiile si gândurile lui. Consider că orice patologie, indiferent de natura ei, trebuie abordată in mod holistic, altfel tratamentul aplicat va fi întotdeauna doar parţial, şi cu risc de recidivă. Meseria de stomatolog m-a făcut să înteleg că nu tratez doar nişte dinţi, ci tratez o fiinţă, care intră în cabinet cu un bagaj emoţional si mental de care eu trebuie să ţin cont dacă imi doresc ca tratamentul să aibă 100% succes. Yoga m-a ajutat să mă conectez mai profund la mine însumi, ca mai apoi sa pot crea o conexiune reală cu cei din jur, implicit cu pacienţii, dar si cu familia , prietenii sau simpli trecatori din viaţa mea, să-i inteleg şi să-i văd mai bine. Practic yoga doar de 2 ani, insă aceşti doi ani au fost cei mai vii şi mai frumosi din viaţa mea. M-am descoperit în feluri în care nici nu imi imaginam ca pot fi, am evoluat si încă evoluez mai mult decât îndrăzneam să imi doresc înainte.

Simt că yoga mi-a salvat în primul rând sufletul , dar mă ajută şi să imi menţin trupul şi psihicul tânăr şi sănătos. Am devenit instructor de aerial şi hatha yoga, in speranţa că voi reusi sa transmit această comoară , pe care eu simt că am descoperit-o recent, si altora care caută mai mult, care işi doresc o viaţă conştientă, trăită în mod plenar, in toată complexitatea si frumuseţea ei.

Tot din dorinţa de a ajuta si alti oameni să intre in legătură mai profundă cu natura lor, am devenit şi instructor de dans energetic şi terapeut Reiki, două forme frumoase de terapii de vindecare energetică, la care şi eu mă intorc de fiecare dată cand viaţa devine gri.

All Events